Управителен съвет

Катя Колева - Председател на Управителния съвет

Родена през 1968 г. Магистър по икономика. Специализирала е Управление в Kennedy School of Government, Харвард и в Московската школа по политически изследвания. Завършва програма на Държавния департамент на САЩ за развитие на лидерството.

Прочети още
Лазарина Бонева - Секретар на УС

Магистър по "Право" в УНСС.СНЦ Председател на Управителния съвет на Сдружение „Утро за мечтатели“ – гр.Златица.Ръководител на групи за младежки обмен в Австрия, Хърватска, Германия и Словения

Прочети още
Николай Белалов

Завършил специалност ЕЖПТ в Технически факултет на ВМЕИ-София и Управление на персонала в АНСУ-Варна. Работил в управлението на търговски дружества в областта на рекламата, застраховане, туризъм и няколко неправителствени организации.

Прочети още
Виолета Чавдарова

Родена на 09 юни 1975 г. Завършила висше образование, специалност «Финанси». Притежава квалификации в сферата на финансовото управление и контрол на кредити; разработване на проекти, оценявани от Европейската комисия.

Прочети още
Елена Симеонова

Родена е през 1969 г. в гр. Гоце Делчев.Доктор по политически науки (2007), магистър по международни отношения (1995) и магистър по финанси (2009). По настоящем е преподавател в катедра „Политология” на УНСС.

Прочети още