Актуално

ИСИ и ФЕПС представиха докладите за обновлението на социалдемокрацията в България

На 24 април бе проведен публичен форум на който експертите от проекта "Социалдемокрацията в България по пътя на обновлението" представиха докладите, които разгледат проблема по определена тематична насоченост.

Прочети още
Свилена Гражданска e избрана за зам.-председател на Обществения съвет към ЦИК

Институтът за социална интеграция вече подготвя своята мрежа от наблюдатели, като се надяваме да проведем поредното мащабно гражданско наблюдение на предстоящия изборния процес в България.

Прочети още
Катя Колева:Във фокуса на всяка дейност стои човекът

Председателят на УС на ИСИ пред Bulgaria ON AIR представя основни акценти от провелата се на 16 февруари дискусия "Цената на личния преход - зелен, дигитален, демографски".

Прочети още
Цената на личния преход - зелен, дигитален, демографски - дискусия

Институт за социална интеграция в партньорство с Фондация за европейски прогресивни изследвания и Фондация "Фридрих Еберт", бюро България организират дискусия за цената на личния преход

Прочети още
ИСИ и ОЖС със заключително събитие по съвместен проект

В рамките на проекта бяха реализирани граждански дискусионни форуми в Русе, Добрич, София, Хисаря, Пазарджик, Стара Загора, Троян, Смолян и Габрово.

Прочети още
ИСИ и ОЖС Пловдив със съвместен проект за преодоляването на женската бедност

Проведени бяха дискусии по места с участието на кметове, общински съветници, институции, неправителствени организации, занимаващи се с проблемите на равнопоставеността, синдикати и бизнес.

Прочети още
ИСИ представи окончателните резултати от мониторинга на предсрочните парламентарни избори

На 10 май 2023 г. (сряда) от 12:00 часа в Прес-клуб на БТА се проведе пресконференция и публична дискусия за представяне на окончателните резултати от осъществен мониторинг на предизборната кампания на предсрочните парламентарни избори.

Прочети още