Инициативи

Отборът на ИСИ спечели отличното 6-то място

В 11 - тото издание на боулинг турнира на младежките организации, организиран от младежката организация на Политическо движение "Социалдемократи", ИСИ се класира на 6-то място сред 20 отбора.

Прочети още
Годишна среща на завършилите 2014

И през 2014-та година завършилите обучения в ИСИ се събраха за Годишна среща. Тя се проведе на 29 ноември в хотел "Жеравна", гр. Банкя и събра около 100 души.

Прочети още
"Заедно в час" търси лидери

Програмата за лидерство и професионално развитие на фондацията е насочена към студенти в последната година от своето образование, както и към млади специалисти от различни професионални области, отличаващи се с постоянство и упорита работа

Прочети още
Отборът на ИСИ спечели "великолепното" 13-то място

С първото си участие в Коледния турнир по боулинг, организиран от младежката организация на Политическо движение "Социалдемократи", ИСИ се класира на 13-то място сред 20 отбора.

Прочети още
Годишна среща на завършилите 2013

И през 2013-та година завършилите обучения в ИСИ се събраха за Годишна среща. Тя се проведе на 23 ноември 2013 г., в хотел "Жеравна", гр. Банкя и събра 110 души.

Прочети още
Дни на Европейския парламент в Пловдив

Участие в програмата по време на дните на ЕП в Пловдив от 17 до 23 март 2013 г. взеха Антония Петрова и Йордан Василев, представители на Клуба на завършилите АСП в ИСИ.

Прочети още
Годишна среща на завършилите 2012

На 14 декеври 2012 г., завършилите Академията за социална политика се събраха на традиционната годишна среща. В гр. Банкя бе представена дейността на ИСИ през 2012 и бяха обсъдени бъдещи дейности.

Прочети още
12