Актуално

ИСИ ще наблюдава изборите за Европейски парламент

Наблюдатели от Институт за социална интеграция ще следят за изборни нарушения в цялата страна. Регионалните координатори на наблюдателите ще преминат през специално обучение, което ще се проведе тази седмица в гр.Банкя

Прочети още
Катя Колева бе преизбрана за член на Борда на ЕНоП

На провелото се Общо събрание на организациите членки, Институт за социална интеграция, в лицето на председателя Катя Колева продължава участието си в ръководния орган на организацията.

Прочети още
Стартира набирането на кандидати за АСП от квотата на завършилите

Срокът за подаване на кандидатурите е 25 април (четвъртък). Всеки от клуба на завършилите има право да подаде само по едно предложение.

Прочети още
ИСИ участва в третото издание на Европейската Академия за Гражданско Общество в гр. Слубице, Полша

Лазарина Бонева - Координатор партньорски взаимоотношения в Института за Социална Интеграция участва в проведената на 28 и 29 март Европейска Академия за Гражданско Общество в гр. Слубице, Република Полша.

Прочети още
ИСИ представи книгата „България 2019 – Нови хоризонти: Съмнения, надежди, перспективи”

В рамките на събитието младо поколение прогресивно мислещи експерти от социалните науки представят своята визия за развитието на страната. Форумът се реализира съвместно с Фондация Фридрих Еберт, Бюро България.

Прочети още
Представяне на книга „България 2019 – Нови хоризонти: Съмнения, надежди, перспективи”

Събитието ще се състои на 26 март (вторник), от 10.00 до 13:00 часа, в зала „Сердика“ на „София Хотел Балкан“ (пл. Св. Неделя, 5).Порвърждения за участие изпращайте до до 21 март (четвъртък).

Прочети още
Катя Колева: Решения в ЦИК, РИК и ОИК с обикновено мнозинство са недопустими

Според Института за социална интеграция преференциите са едно от достиженията в демократичността на изборния процес в България.

Прочети още