Актуално

ИСИ представи окончателните резултати по проекта Let's change the mode!

На национално събитие, екипът на Институт за социална интеграция представи резултатите от проект в областите здравеопазване и условия на труд, реализиран съвместно с Фондация за европейски прогресивни изследвания.

Прочети още
Институтът за социална интеграция набира участници за международна младежка среща

Срещата ще се състои от 10 до 15 декември 2018 г. в Истанбул, Република Турция. Домакин на срещата е Регионалната дирекция "Образование" към район Бейоглу, община Истанбул. В срещата ще участват представители на образователни институции и неправителствени

Прочети още
Последният публичен дебат по политиките за здравеопазване и условия на труд се проведе в Търговище

В съботния ден бяха разделени на тематични работни групи и имаха възможността да дискутират двата проблема, като разработят и конкретни предложения за политики, с които да се подобри системата на здравеопазване и условия на труд.

Прочети още
Първа експертна среща по проекта: "Youth Hands in Hands for Combating Drug and Substance Abuse"

Проектът се финансиран по програмата Еразъм+ и в него като партньори участват държавни и общински органи и неправителствени организации от Турция, Германия, България, Чехия, Португалия, Естония, Италия, Нидерландия и Хърватия.

Прочети още
ИСИ взе участие в международен форум "Целите за устойчиво развитие и бъдещето на Европа" в Германия

Катя Колева, председател на Управителния съвет на Институт за социална интеграция бе един от говорителите на форума, провел се в началото на седмицата в гр.Бон, Германия.

Прочети още
Проблемите на пазара на труда и промяна в системата на здравеопазването бяха обект на дискусия в София

Едва 2% от работещите заявяват, че доходът, който получават, е повече от достатъчен, показват резултати от изследване на Института за социална интеграция за условията и основните нарушения на пазара на труда в България.

Прочети още
Четвъртият публичен дебат по темите здравеопазване и условия на труд ще се проведе в Търговище

Той е предназначен за представители от областите Търговище, Разград, Велико Търново, Силистра, Добрич, Шумен и Русе и ще се проведе в периода 27-28 октомври 2018 г. в Хотел "Тера Европа"

Прочети още