Актуално

ИСИ и ФЕПС със съвместно събитие в България

Основен говорител бе Ласло Андор, Еврокомисар, отговарящ за заетостта, социалните въпроси и социалното приобщаване, в периода 2010-2014 г. и Генерален секретар на ФЕПС, Брюксел.

Прочети още
Завърши третирят модул на АСП

Част от модула бе посветен на социологическите проучвания, политически и предизборни кампании и изборен ден.Проведе се симулация на телевизионен предизборен дебат, както и такава, за провеждане на изборен ден с реално гласуване.

Прочети още
Приключи тренинг за човешките права в Гърция

Институтът за социална интеграция бе партньор в проекта на C:E:T platform Hellas - „Да бъдеш на правилното място", който се реализира миналата седмица в Гърция.

Прочети още
Становище на ИСИ относно премахване на машинното гласуване

Смятаме, че внасянето на предложения за промени в последния момент е нарушение на правилата и добрите стандарти на законотворчеството, тъй като на практика не дава възможност да бъдат извършени дебати по същество.

Прочети още
Стартира вторият модул на АСП

Вторият модул на Академията за социална политика стартира днес в Горна Оряховица. В рамките на модула участниците ще разгледат темите за политическите режими, ценности в политиката, политически процеси и партии, медии.

Прочети още
ИСИ ще представи резултатите от мониторинг за език на омразата на 20 юни

Събитието ще се състои на 20 юни (четвъртък), от 18:30 часа, в зала „Зона 21“, гр. София, ул. Христо Белчев 3. Молим да потвърдите своето участие до 18 юни (вторник) на имейл ifsi.bulgaria@gmail.com

Прочети още
Приключи първият модул на Академия за социална политика 2019

В него участниците получиха основни познания по темите за политика и демокрация и как се готви и представя политическата реч. Във втория ден на модула се проведе комуникативен тренинг за ефективно общуване.

Прочети още