Актуално

ИСИ набира участници за тренинг в Грузия

Темата на тренинга е образование чрез природа и приключение за младежи и ще се проведе в гр.Бакуриани, Грузия от 20 - 28 юли 2019 г.

Прочети още
За език на омразата в предизборната кампания следят от ИСИ

В средата на кампанията за избори за Европейски парламент: Институтът за социална интеграция с мониторинг на кампанията, за да проследи използват ли кандидатите обидна лексика.

Прочети още
Класиране на участници за Академия за социална политика 2019

След проведено оценяване на база мотивационно писмо и автобиография, Експертната комисия към Института за социална интеграция излъчи финалното класиране на участниците в Академията за социална политика 2019 година.

Прочети още
Представители на ИСИ взеха учасатие в събитието „Твоят глас е важен за Европа!“

Денят на Европа бе отбелязан от Информационен център „Европа Директно – Сливен” с четвъртото издание на Евробазар’2019. Събитието се проведе на 9 май, четвъртък, от 10:30 ч. около фонтан "Кълбото" – популярно място в центъра на града.

Прочети още
ИСИ ще наблюдава изборите за Европейски парламент

Наблюдатели от Институт за социална интеграция ще следят за изборни нарушения в цялата страна. Регионалните координатори на наблюдателите ще преминат през специално обучение, което ще се проведе тази седмица в гр.Банкя

Прочети още
Катя Колева бе преизбрана за член на Борда на ЕНоП

На провелото се Общо събрание на организациите членки, Институт за социална интеграция, в лицето на председателя Катя Колева продължава участието си в ръководния орган на организацията.

Прочети още
Стартира набирането на кандидати за АСП от квотата на завършилите

Срокът за подаване на кандидатурите е 25 април (четвъртък). Всеки от клуба на завършилите има право да подаде само по едно предложение.

Прочети още