Актуално

Младежки семинар: Защо младите и защо левите?

Обучението се организира от ИСИ и фондация "Фридрих Еберт" - Бюро България, с целева група представители на Младежкото обединение в БСП - областни координатори на структурите на МО. Участие в него ще вземе кметът на община Троян, Донка Михайлова.

Прочети още
Общото събрание на ИСИ приема Годишния доклад от дейността

На предстоящо свое заседание, членовете на Общото събрание ще приемат Годишния доклад за дейността на сдружението, и ще обсъдят текущите и предстоящи инициативи в организацията. 36 души е общия брой на членовете на ИСИ.

Прочети още
Академия за общинска политика - старт на пилотния проект

Проекът се осъществява съвместно с Фондация "Фридрих Еберт" и стартира пилотно през 2012 г. Предвижда две основни обучения на кметове и общински съветници, избрани за първи път в местната власт.

Прочети още
Работен форум "Предизвикателства и възможности пред местната власт 2011 - 2015" : Кметове

Форумът е първият от поредицата срещи на новоизбрани представители на левицата в местната власт - кметове на общини, председатели на общински съвети и групи съветници, кметове на населени места. Инициативата се организира от ИСИ и Фондация "Фридрих Еберт"

Прочети още
ИСИ взе участие във форум „Платформа за честни избори 2013”

Дискусията беше първата от порeдица срещи и имаше за цел да събере идеи и опит от страна на различни организации, обединени около каузата за провеждане на демократични и честни избори. Фокусът на срещата - предстоящите парламентарни избори през 2013 г.

Прочети още
Публично обсъждане "Нов зелен растеж: устойчиво развитие за природата, за хората, за икономиката"

На дискусията ще бъдат представени визиите на БСП в сектор "Околна среда". Целта на форума е да бъде чуто мнението на представителите на гражданския сектор и експерти, с което да бъде актуализиран документа, разработен от експертния съвет на НС на БСП.

Прочети още
Конференция "Програма за промяна: Увеличаване на въздействието на политиката за развитие на ЕС"

С форумът приключва проекта на Европейската мрежа на политическите фондации "Независими участници в насърчаване на демокрацията, сътрудничество за развитие и политически диалог", в който участваха членовете на мрежата в периода 2010 - 2012

Прочети още