Актуално

Предстоящо обучение "Визиите на младите хора"

Фондация "Фридрих Еберт" - Бюро България и ИСИ организират обучение на представители на Младежкото обединение в БСП. То ще се проведе в периода 13-15 юли 2012 г., в хотел "Самоков", Боровец, по темите образование, младежка безработица, младежко включване.

Прочети още
Партньорство на форум: Политическите партии, публичните политики и демократичното участие

Представители на ИСИ взеха участие в регионален форум в Охрид, от 22 до 24 юни 2012 г., организиран от Институт за социална демокрация "Прогрес", Македония и Регионалното представителство на Националния демократичен институт (НДИ), САЩ.

Прочети още
Младежки семинар: Защо младите и защо левите?

Обучението се организира от ИСИ и фондация "Фридрих Еберт" - Бюро България, с целева група представители на Младежкото обединение в БСП - областни координатори на структурите на МО. Участие в него ще вземе кметът на община Троян, Донка Михайлова.

Прочети още
Общото събрание на ИСИ приема Годишния доклад от дейността

На предстоящо свое заседание, членовете на Общото събрание ще приемат Годишния доклад за дейността на сдружението, и ще обсъдят текущите и предстоящи инициативи в организацията. 36 души е общия брой на членовете на ИСИ.

Прочети още
Академия за общинска политика - старт на пилотния проект

Проекът се осъществява съвместно с Фондация "Фридрих Еберт" и стартира пилотно през 2012 г. Предвижда две основни обучения на кметове и общински съветници, избрани за първи път в местната власт.

Прочети още
Работен форум "Предизвикателства и възможности пред местната власт 2011 - 2015" : Кметове

Форумът е първият от поредицата срещи на новоизбрани представители на левицата в местната власт - кметове на общини, председатели на общински съвети и групи съветници, кметове на населени места. Инициативата се организира от ИСИ и Фондация "Фридрих Еберт"

Прочети още
ИСИ взе участие във форум „Платформа за честни избори 2013”

Дискусията беше първата от порeдица срещи и имаше за цел да събере идеи и опит от страна на различни организации, обединени около каузата за провеждане на демократични и честни избори. Фокусът на срещата - предстоящите парламентарни избори през 2013 г.

Прочети още