Актуално

Kонференция "Ръст на заетостта и благосъстоянието - европейски политики за национални решения"

Институтът за социална интеграция (ИСИ) - София и Фондацията за европейски и прогресивни изследвания (ФЕПС) - Брюксел организират конференция "Ръст на заетостта и благосъстоянието - европейски политики за национални решения", която ще се проведе на 17 окт

Прочети още
Председателят на УС на ИСИ Катя Колева бе делегат на Конгреса на ПЕС

В гласуването участваха 350 делегати - представители на леви партии в ЕС както и на сродни организации – една от тях Фондацията за европейски прогресивни изследвания (ФЕПС)

Прочети още
Конкурс за набиране на нови членове на FEPS YAN - Младежката академична мрежа на FEPS

За трети пореден път FEPS организират подобен конкурс. Мрежата е основана през 2009 година а целта е да събере на едно място обещаващи млади учени (докторанти и доктори), които със своя опит и знания да допринесат в дебата за Следващата Европа

Прочети още
Тридневно обучение „Качи се на борда! Мобилизиране на млади лидери за подкрепа на процеса на разширяване на ЕС към Западните Балкани”

В обучението участваха 24 представители на 18 младежки неправителствени организации, както и четири участника от Македония. Целта на проекта е да промотира разширяването на Европейския съюз чрез държавите от Балканския полуостров.

Прочети още
„Качи се на борда! Мобилизиране на млади лидери за подкрепа на процеса на разширяване на ЕС към Западните Балкани”

Институтът за социална интеграция (ИСИ) в партньорство с Либералният политологичен институт (ЛПИ) са българските участници в общ проект на Европейската мрежа на политическите фондации (ЕНоП) с бенефициент немската фондация „Конрад Аденауер”.

Прочети още
Институтът за социална интеграция отбеляза своя десет годишен юбилей на Бузлуджа!

На срещата тази година присъстваха и голяма част от учредителите на Института, начело с председателя на НС на БСП и президент на ПЕС г-н Сергей Станишев.

Прочети още
„10 години ИСИ. 10 години „За” професионализъм в политиката”

През месец юли тази година се навършват 10 години от учредяването на Института за Социална Интеграция. За трета поредна година се срещаме по време на националния събор на левицата. Тази година бихме искали да продължим традицията под мотото „10 години ИСИ

Прочети още