Актуално

Междинни резултати от медиен мониторинг

Координаторът на екипа за медиен мониторинг, Стефан Георгиев, представи на пресконференция резултатите от анализа на медийната среда, три дни преди изборите.

Прочети още
Второ обучение на граждански наблюдатели

В периода 25 до 28 април се проведе второ обучение на граждански наблюдатели. Към участниците в обучението от 22 МИР-а, се присъединиха представители на Враца, Добрич, Кърджали, Ловеч, Пазарджик и Русе.

Прочети още
ИСИ: член на Граждански борд за честни избори

Като неправителствена организация, регистрирана за наблюдение в изборния ден, ИСИ заяви желанието си да участва в състава и работата на Гражданския изборен борд. Той ще заседава за четвърти път.

Прочети още
Среща на ЦИК с граждански наблюдатели

Неправителствените организации, регистрирани като наблюдатели в предстоящите парламентарни избори на 12 май 2013 г. взеха участие в специално организирана от Централната избирателна комисия среща.

Прочети още
ИСИ - регистриран наблюдател в изборния ден

С Решение №2401-НС от 9.04.2013 г., Централната избирателна комисия регистрира ИСИ като наблюдател в парламентарните избори на 12 май 2013 г.

Прочети още
Избори 2013: Медийна среда и изборен процес

Събитието е с начален час 10.00 в Прес-клуба на БТА и е част от "Граждански наблюдатели за мониторинг - честни избори 2013" (ФЕПС-ИСИ).

Прочети още
Обучение на граждански наблюдатели - политически процес

Първи модул за обучение на координатори в гражданското наблюдение в изборния ден бе проведено от 5 до 7 април в гр. Банкя. 23 души се подготвяха да контролират изборния процес.

Прочети още