Актуално

Нови работни места за младите хора и съживяване на европейската индустрия

Председателят на УС на ИСИ и член на Борда на Фондация за европейски и прогресивни изследвания (ФЕПС), Катя Колева, ще вземе участие в Съвета на ПЕС, като редовен делегат, имащ право на глас.

Прочети още
Трети модул на обучение - "Граждански наблюдатели за честни избори"

От 13 до 16 юни ще се проведе третият модул на обучение на координаторите – наблюдатели на парламентарните избори през месец май 2013 г.

Прочети още
Приключи 3-седмичния стаж в ИСИ на студент от ЮЗУ "Неофит Рилски"

Андрей Славейков е студент първа година в Югозападен университет ”Неофит Рилски” - гр. Благоевград, специалност "Връзки с обществеността". Работил е като радио водещ в периода 2007-2009 г., а интересът му е насочен към публичните и изборни кампании.

Прочети още
Предложения за промени в изборното законодателство до Гражданския изборен борд

Документът е изготвен от екипа на ИСИ, на основата на анализа на изборното законодателство на група юристи и наблюдението на изборния процес. Той ще бъде част от общите предложения на Борда.

Прочети още
Информация за нарушения в изборния ден

Екипът на ИСИ публикува обобщена информация от регистрираните нарушения в изборния ден, както и получаваната информация извън тях.

Прочети още
Сигнали за купуване на гласове в Сливен

След подадени сигнали за купуване на гласове в град Сливен и в село Тополчане, община Сливен от наши наблюдатели, днес МВР е арестувала лица, посочени в сигналите

Прочети още
Къди изпращаме сигнали и жалби в изборния ден

На посочените тук контакти можете да изпращате своите сигнали по всяко време в изборния ден. Анонимността ви е гарантирана, стига сигналите да са достатъчно ясни и конкретни.

Прочети още