Актуално

Избори сега и веднага - не, но определяне на дата за предстоящи избори

Коментар и мнение върху актуалните политически събития от председателят на ИСИ, Катя Колева пред радио Благоевград.

Прочети още
„За медиите и изборите“ - кръгла маса, организирана от ИРПС

Събитието се проведе на 22.07.2013 г. в зала „София“ на Гранд Хотел София. Участие в него взеха и представители на Института за социална интеграция.

Прочети още
Провежда се третия курс на Академия за общинска политика

От 7 до 10 юли 2013 година, Фондация "Фридрих Еберт" и ИСИ обучават третата група общински съветници и кметове в рамките на Академия за общинска политика

Прочети още
Народното събрание стартира дебат за промените в изборния кодекс

Представители на ИСИ участват в дебатите и заседанията на временната комисия за изработване на нов Изборен кодекс, създадена в рамките на 42-то НС. Заедно с представители на други граждански организации и граждани се обсъждат необходимите промени.

Прочети още
Заключително заседание на Гражданския изборен борд

На 25 юни 2013 г., от 11.00 ч., в Гранитната зала на Министерски съвет, ще се проведе заключително заседание на членовете на Гражданския борд за свободни и прозрачни избори.

Прочети още
Нови работни места за младите хора и съживяване на европейската индустрия

Председателят на УС на ИСИ и член на Борда на Фондация за европейски и прогресивни изследвания (ФЕПС), Катя Колева, ще вземе участие в Съвета на ПЕС, като редовен делегат, имащ право на глас.

Прочети още
Трети модул на обучение - "Граждански наблюдатели за честни избори"

От 13 до 16 юни ще се проведе третият модул на обучение на координаторите – наблюдатели на парламентарните избори през месец май 2013 г.

Прочети още