Актуално

Предстоящ форум за общински съветници

Реализацията на форума ще даде възможност за дискусия и обмяна на опит между общинските съветници от областите Габрово, Ловеч, Плевен, Враца, Монтана, Видин и част от общините от Софийска област по основните теми за местното самоуправление.

Прочети още
Предстои провеждането на третата среща "ЗА" програсивни политики в местната власт

Събитието е част от съвмествен проект на ИСИ и Фондация "Фридрих Еберт" и има за цел да даде поле за дебат между левите представители в местната власт за подготовка и провеждане на повече прогресивни политики в общините в страната.

Прочети още
ИСИ проведе обучение на граждански наблюдатели за предстоящите избори

Организацията ще наблюдава за честността на вота във всички области в страната. Обучителен инструктаж преминаха всички областни координатори на гражданските наблюдатели.

Прочети още
ИСИ отново с гражданско наблюдение на изборите във всички области на страната

По информация на координаторите на ИСИ в страната в част от Районните избирателни комисии, където се провеждат обученията на представителите в СИК, е осигурена и машина, на която да се направи пробно гласуване и да се разясни по-добре как се извършва вота

Прочети още
Младежки форум за трудовите права организира ИСИ в гр.Самоков

Форумът бе на тема "Младежка заетост и трудови права по време на криза" и в него участваха 30 младежи от областите: Плевен, Пловдив, Перник и Софийска област.

Прочети още
Кметове и общински съветници в дебат за прогресивните политики в общините

Форумът се реализира в рамките на проект "За" прогресивни политики в местната власт в партньорството на Институт за социална интеграция и Фондация "Фридрих Еберт", Бюро България

Прочети още
ИСИ и ФЕС със съвместен проект за местната власт

Основната цел на проекта е да даде поле за дебат между левите представители в местната власт (кметове, кметски наместници и общински съветници) за подготовка и провеждане на повече прогресивни политики в общините в страната.

Прочети още