Актуално

Младежки форум за трудовите права организира ИСИ в гр.Самоков

Форумът бе на тема "Младежка заетост и трудови права по време на криза" и в него участваха 30 младежи от областите: Плевен, Пловдив, Перник и Софийска област.

Прочети още
Кметове и общински съветници в дебат за прогресивните политики в общините

Форумът се реализира в рамките на проект "За" прогресивни политики в местната власт в партньорството на Институт за социална интеграция и Фондация "Фридрих Еберт", Бюро България

Прочети още
ИСИ и ФЕС със съвместен проект за местната власт

Основната цел на проекта е да даде поле за дебат между левите представители в местната власт (кметове, кметски наместници и общински съветници) за подготовка и провеждане на повече прогресивни политики в общините в страната.

Прочети още
Стоянка Балова: Може да се помисли за електронна регистрация на застъпници и наблюдатели

Близо 10 години Институт за социална интеграция наблюдава изборния процес в България. Според неговия изпълнителен директор следва да се наблегне на обучението на членовете на секционните избирателни комисии.

Прочети още
Кризата с коронавируса не трябва да ощетява гражданското наблюдение на изборите

"Провеждането на предстоящите избори в условията на пандемия е необходимо да стане по начин, който да не създава пречки на процеса на гражданско наблюдение"- това подчерта Катя Колева по време на срещата, между президента Румен Радев и представители на ОС

Прочети още
ИСИ с проект за нови политики вследстие на пандемията от COVID-19

Проектът се реализира в партньорство с Фондацията за европейски прогресивни изследвания и унрарската организация Institute for Social Democracy.

Прочети още
ОС на ИСИ избра нов Управителен съвет

На заседание на общото събрание на ИСИ, провело се на 29 септември бе избран новият Управителен съвет на организацията, с мандат 2020-2023 г.

Прочети още