Актуално

Критичната 2014: изборите и обществото на България в цикъла на световната криза 2008-2014

Професор Михаил Мирчев - член на Общото събрание на ИСИ ще изнесе публична лекция в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Прочети още
Граждански организации със свои кандидати за ЦИК

На 12 март 2014 г. бе проведено изслушване на предложените от граждански организации и движения кандидати за членове на ЦИК. Кандидатите са 16.

Прочети още
Конфликтът на интереси и инициативата за референдум се обсъждат на съвместно заседание

Комисията за взаимодействие с граждански организации и движения към Народното събрание проведе съвместно заседание с Обществения съвет, в който членува и ИСИ.

Прочети още
Членовете на работна група "Гражданство" посетиха бежански център в Марса /Малта/

Групата е част от Европейската мрежа на политическите фондации /ЕНоП/ и проведе своето заседание на 3 и 4 март 2014 г. в Малта, по покана на малтийската неправителствена организация IDEAT

Прочети още
Катя Колева е делегат на Конгреса на ПЕС в Рим

Конгресът ще даде начало на предизборната кампания за Европейските избори и ще приеме общ Манифест на европейската левица.

Прочети още
Общественият съвет обсъжда неформалното и информалното учене

В дневния ред на заседанието на Обществения съвет към Комисията за взаимодействие с гражданските организации и движения в НС бе включена и темата за неформалното и информалното учене.

Прочети още
Светла памет на Димчо Михалевски

Почина народният представител Димчо Михалевски. И с екипът на ИСИ, Димчо над 10 години работи за професионализъм в политиката. Поклон!

Прочети още