Актуално

Първо заседание на Гражданския борд за свободни и прозрачни избори

Гражданският борд за прозрачни избори към служебното правителство постави началото на своята работа.В него влизат представители на 40 неправителствени организации, както и на МВР, Министерството на външните работи, ГРАО и ЦИК.

Прочети още
Европейският парламент 2014 - 2019

След европейските избори делът на жените и на новоизбраните депутати като цяло не се отличават много от предишния състав на Парламента, но зад сумарните числа се крият съществени разлики по страни.

Прочети още
ИСИ отново член на Управителния съвет на ЕНоП и Борда на ФЕПС

На заседания, провели се в края на месец юни, ИСИ, в лицето на Катя Колева, председател на Управителния съвет бе избран отново в ръководните органи на двете европейски политически мрежи ЕНоП и ФЕПС

Прочети още
Първо заседание на Националната координационна група за учене през целия живот

В състава на Националната координационна група за учене през целия живота са включени 31 представители на държавни институции, неправителствени организации, социални партньори и Столична община.

Прочети още
Изборен мониторинг - обща среща координатори в наблюдението

На обща среща регионалните координатори на изборното наблюдение в ИСИ направиха заключителен анализ и препоръки за промяна на изборните правила.

Прочети още
Окончателни резултати от медиен мониторинг и акценти от изборното наблюдение

На специална пресконференция, екипът на Института за социална интеграция /ИСИ/ представи окончателни резултати от медийния мониторинг и основни акценти от изборното наблюдение, част от "Мониторинг на Евроизбори 2014".

Прочети още
Обобщена информация от изборния ден

Екипът на ИСИ приемаше и обобщаваше информацията от извършеното наблюдение в изборния ден 25 май от наблюдателите в страната.

Прочети още