Актуално

Катя Колева бе избрана за  член на борда на Солидар

Кандидатурата на г-жа Колева бе одобрена единодушно по време на Общото събрание на организацията. С това си постижение тя стана първият източноевропеец, избран за тази позиция.

Прочети още
Каква е новата политика в здравеопазването?

За осигуряване на равен достъп на гражданите до медицинска помощ, за възстановяване на доверието между лекари и пациенти, са само част от предложенията, за които настоява експертната група от ИСИ.

Прочети още
Наблюдение за социален прогрес

"Солидар" отправя покана към независими учени, журналисти и академици да изпратят доклади, които ще предложат алтернатива на структурните реформи, настъпващи в европейските институции.

Прочети още
Кръгла маса „Възможности за икономическо развитие”

Анализ на данъчната система и икономическите перспективи пред България беше представен днес от Института за социална интеграция и Фондация "Фридрих Еберт".

Прочети още
Представител на ИСИ с проект по "Виабилити Нет"

Лазарина Бонева, представител на ИСИ бе одобрена за участие в международната програма "Виабилити Нет". Програмата предоставя възможност за израстване и полезно взаимодействие между лидери в общностите от Централна и Източна Европа.

Прочети още
Втора работна среща за промяна към демократични социални практики

Проектът по изработка на политики за икономически растеж и политики по здравеопазване проведе втората си - заключителна работна среща. Той се реализира в партньорство с Фондация "Фридрих Еберт".

Прочети още
Диалог и обществен дебат за промяна към демократични социални практики

Институтът за социална интеграция, в партньорство с Фондация "Фридрих Еберт" стартира проект по изработка на политики за икономически растеж и социална сигурност и политики по здравеопазването.

Прочети още