Актуално

Основни изводи от дебата по референдума

Традиционно с петия пореден от 2011-та година мониторинг се наблюдава предизборният и изборен процес в контекста на предстоящите местни избори през месец октомври като специален фокус е предвиден и върху предстоящия национален референдум.

Прочети още
Обучение на гражданските наблюдатели

ИСИ проведе обучение за координатори на наблюдатели в изборния ден. Участие в него взеха представители на двадесет и пет области в България.

Прочети още
Пресконференция по проект "Мониторинг местни избори и референдум 2015"

На 23 септември в Прес-клуб на БТА се проведе пресконференция, на която екипа на Институтът за социална интеграция представи дейностите по "Мониторинг на местни избори и референдум 2015".

Прочети още
ИСИ стартира информационна кампания за местните избори и референдума

Информационна кампания за начина на гласуване стартира ИСИ в рамките на "Мониторинг на местни избори и референдум 2015".Изработена бе информационна брошура, която включва основни моменти от изборния процес.

Прочети още
Лятно училище в Божурище

В рамките на проекта "Мобилен младежки център" на Института за социална интеграция, с финансовата подкрепа на фондация "Виа", Чехия бе организирано безплатно лятно училище за децата от Божурище.

Прочети още
ИСИ е отново член на борда на ФЕПС

На 23 юни в Брюксел, Белгия на заседание на Общото събрание на Фондацията за европейски и прогресивни изследвания (ФЕПС), ИСИ, в лицето на Катя Колева бе преизбрана за четвърти път в управителното тяло на организацията.

Прочети още
Активна държавна политика и будно гражданско участие

В своето интервю за радио Благоевград Катя Колева, председател на Управителния съвет на Института за социална интеграция, коментира иниацитивата за анализ на политиките за икономическо развитие в България.

Прочети още