Актуално

Стартира Академията за социална политика

Стартира първият модул от Академията за социална политика на Института за социална интеграция.През следващите 2 дни 20 участници ще преминат през обучение, включващо принципите на ефективното общуване, публичната реч и работата с гражданското общество.

Прочети още
Изборен процес-състояние и перспективи

Кръгла маса за изборния процес, състояние и перспективи органозираха Централната избирателна комисия и Обществения съвет към нея, на който ИСИ е член.Бе направен един анализ на състоянието, което е към момента при провеждане на избори.

Прочети още
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

До кандидатите за участие в реализацията на проекта „Диалог за прилагане на младежки политики в България – 2016”

Прочети още
Набиране на участници - „Диалог за прилагане на младежки политики в България – 2016”

Предвижда се във всички дейности по проекта да се включат 20 участници – млади хора до 35 г. възраст. Стремежът ще бъде те да са от различни административни области на страната.

Прочети още
ИСИ набира участници за международен тренинг курс „Open up the borders of our minds”

Основната тема на обучението е засиления поток от мигранти и увеличаващия се брой бежанци на териториите на европейските държави. Целта на обучението е да подготви участниците да работят за борба с негативните нагласи.

Прочети още
ИСИ с одобрен проект по Еразъм+

Институтът за социална интеграция спечели проекта "Open up the borders of our minds" по програма "Еразъм+", Ключова дейност 1. Проектът "OUTBOOM", получи една от най - високите оценки.

Прочети още
Евродепутатът Момчил Неков кани група от Академията за общинска политика

По негова покана представители на местната власт-участници в петата обучителна група на Академията за общинска политика /"Фридрих Еберт" - ИСИ/ ще посетят Брюксел на 16 и 17 ноември.

Прочети още