Актуално

ИСИ ще проведе обучения за граждаски набюдатели

В програмата на обучението, по модел на вече проведените обучения, ще бъдат включени темите за изборно законодателство и изборна администрация, граждански наблюдатели, организация на изборния ден.

Прочети още
ИСИ стартира стажантска програма

Три са позициите, по които могат да кандидатстват студентите - Технически сътрудник, Сътрудник европейски проекти и Сътрудник международна дейност.

Прочети още
Мониторинг на президентски избори 2016 - пресконференция

Институтът за социална интеграция (ИСИ) - София, в партньорство с Фондация за европейски прогресивни изследвания (ФЕПС) - Брюксел, за шести път осъществява мониторинг на предизборния и изборен процес в България.

Прочети още
Стефан Георгиев бе избран за участие в ToT Erasmus+ 2016/2017

Георгиев е член на УС и част от екипа на ИСИ и е един от 25-те млади треньори, които ще преминат през редица обучения в продължение на 10 месеца.

Прочети още
ИСИ провежда четвърти модул на АСП в Плевен

В момента в гр. Плевен се провежда четвъртият модул на Академията за социална политика. Темата на модула е „Организационен мениджмънт”.

Прочети още
ИСИ отново член на Съвета за обществени консултации към Комисията за европейски въпроси към НС

Институтът за социална интеграция, в лицето на Катя Колева, председател на Управителния съвет продължава членството си в Съвета за обществени консултации (СОК) към Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове (КЕВКЕФ).

Прочети още
Завърши трети модул на АСП

Третият модул на Академията за социална политика се проведе в периода 16 - 19 юни в гр. Несебър. В рамките на модула участниците, чрез групово-динамичен тренинг се учеха как да изграждат и работят в екип.

Прочети още