Актуално

Обучение на областните координатори за гражданско наблюдение

Участници семинара бяха представители на всички избирателни райони в страната. Обучението е част от проекта "Предсрочни парламентарни избори 2017: Гражданско наблюдение", реализиран в партньорсто с ФЕПС, Брюксел.

Прочети още
Представяне на проект "Предсрочни парламентарни избори 2017. Гражданско наблюдение"

На пресконференцията бяха представени основни акценти и изводи от анализа на изборното законодателство в контекста на предстоящите извънредни парламентарни избори.

Прочети още
ИСИ набира участници в международния проект „Европа действа, действай в Европа“ (Europe acts, act in Europe)

Целта на проекта е да събере млади хора от различни европейски страни, които да обединят усилия като активни европейски граждани и чрез дискусии и споделяне да допринесат за изграждането на една по-справедлива и солидарна Европа!

Прочети още
Стефан Георгиев участва в работните срещи на Solidar в Брюксел

В Брюксел се проведоха работни срещи на Социалния форум (Social affair forum) и Мрежата на експерти в образованието (Education experts network) на Solidar

Прочети още
Стефан Георгиев, ИСИ: Дискусията за мажоритарна избирателна система е изключително закъсняла

Интервю на Стефан Георгиев - член на УС на ИСИ през Българско национално радио

Прочети още
Алина Гъркова, наблюдател на ИСИ в Брюксел: Нарушени бяха основни граждански права

ЦИК отказа да удължи изборния ден в ПП Брюксел, въпреки ясната информация, че има струпване на граждани, които искат да гласуват преди законоустановения срок.

Прочети още
ИСИ представи междинни резултати от медиен мониторинг

Медийният мониторинг е в рамките на проект на ИСИ и ФЕПС–Брюксел. Проектът се осъществява за шеста поредна година и освен медийния мониторинг на предизборната кампания, включва и наблюдение на изборния ден.

Прочети още