Актуално

Завърши Четвъртият модул на АСП

Приключи и Четвъртият модул „Организационен мениджмънт” на Академия за социална политика, който се проведе в град Карлово в периода 26 - 29 октомври.

Прочети още
Дискусия за електронното гласуване организира ОС към ЦИК

Електронното гласуване бе тема на дискусия, организирана от Обществения съвет към ЦИК, на който ИСИ е член. Събитието се проведе в Дома на Европа на 12 октомври.

Прочети още
Започна Третият модул на Академията за социална политика

Третият модул на Академията за социална политика се провежда в момента в гр. Несебър. В рамките на модула ще се разгледат темите за лидерство, работа с медии и предизборни кампании.

Прочети още
ИСИ организира кръгла масата за предизвикателствата пред Европа, съвместно със Солидар

Кръгла маса на тема "Challenges in Europe and the EU as a Challenge" бе организирана от Инситута за социална интеграция, съвместно с мрежата Солидар. Форумът се проведе в гр.София на 18 септември.

Прочети още
Стартира Вторият модул на АСП

От 20 до 23 юли, в комплекс "Бряста", гр.Дебелец ще се проведе вторият модул на Академията за социална политика.Основните теми на модула са "Политически процес.Конфликти, преговори, посредничество."

Прочети още
Първият модул на АСП 2017 се провежда в Банкя

Стартира Академията за социална политика 2017 г. В рамките на модула ще бъдат разгледани темите за политика и демокрация, гражданско общество и ефективно общуване, публична реч и ефективно говорене.

Прочети още
От 30 юни стартира Академия за социална политика 2017

Списъкът на одобрените участници ще откриете в статията.

Прочети още