Актуално

Приключи Първият модул на Академия за социална политика

През 2018 година в Академията за социална политика участват 23 души, обучаващи се в една група. Те са класирани за участие сред над 80 номинирани кандидати от цялата страна, след проведен подбор от експертна комисия.

Прочети още
ИСИ беше домакин на конференцията “Целите за устойчиво развитие - глобална програма за гражданите в глобализирания свят”

В рамките на конференцията бяха разгледани усилията на ЕС да адаптира своята политика към динамичния глобален контекст, където сътрудничеството за развитие е изправено пред значителни трудности и конфликтни интереси.

Прочети още
Целите за устойчиво развитие - глобална програма за гражданите в глобализирания свят

Конференцията ще се проведе на 18 април (сряда) в гр. София, Сентръл Парк хотел от 10 часа.Орагнизатори - ЕНоП, в партньорство с Института за социална интеграция и Либералния политологичен институт

Прочети още
ИСИ обявява свободен прием за 3 участника за АСП 2018

Във връзка със засиления интерес за участие в тазгодишната Академия, екипът на Институт за социална интеграция обявява 3 места за свободен прием за всички участници (резерви и некласирали се), които са преминали първоначалния подбор.

Прочети още
Класиране на участници за Академия за социална политика 2018

Списъкът на одобрените участници и резервни такива, както и допълнителна информация за възможно включване в Академията ще откриете в статията.

Прочети още
Стартира набирането на кандидати за АСП от квотата на завършилите

Срокът за подаване на кандидатурите е 26 март. Всеки от клуба на завършилите има право да подаде само по едно предложвние.

Прочети още
Започна и последният модул на АСП 2017

В рамките на периода 24-26 ноември се провежда последния, пети модул на Академията за социална политика. В последния ден на академията ще се проведе и Годишната среща на завършилите програмата през годините.

Прочети още