Актуално

Четвъртият публичен дебат по темите здравеопазване и условия на труд ще се проведе в Търговище

Той е предназначен за представители от областите Търговище, Разград, Велико Търново, Силистра, Добрич, Шумен и Русе и ще се проведе в периода 27-28 октомври 2018 г. в Хотел "Тера Европа"

Прочети още
Вторият публичен дебат в рамките на проект "Да променим реда!" се проведе в Плевен

В неделния ден бе и публичната част на събитието, в което към доброволците от ИСИ се присъединиха и народни представители,общински съветници, синдикати, експерти по двете направления, студенти от медицинския университет.

Прочети още
ИСИ посрещна в България Олга Лавринович от Киргизстан

Посещението на Олга е част от съвместния проект ни по програмата “Преспективи за младежта” на немската фондация “МитОст”.Проектът продължава с учебна визита в Киргизстан на Лазарина Бонева.

Прочети още
Третият публичен дебат по темите за здравеопазване и условия на труд ще се проведе в София

Той е предназначен за представители от областите София, София област, Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Смолян и ще се проведе в периода 13-14 октомври в хотел "Хемус", гр. София.

Прочети още
Приключи първият публичен дебат по темите здравеопазване и условия на труд

Първият публичен дебат по проект "Да променим режима - Българската перспектива за борба с неравенството в доходите и заетостта в ЕС" се състоя в периода 1-2 септември. Участие в него взеха над 45 души, експерти по темите.

Прочети още
Стартира третият модул на Академията за социална политика

Третият модул на Академията за социална политика ще се проведе от днес до неделя. В рамките на модула ще се разгледат темите за лидерство, работа с медии и предизборни кампании.

Прочети още
Вторият публичен дебат за условията на труд и здравеопазване ще се проведе в Плевен

Вторият публичен дебат ще се проведе в периода 29-30 септември 2018 г. в Парк хотел "Кайлъка", гр. Плевен. Той е предназначен за представители от областите Видин, Враца, Монтана, Габрово, Плевен и Ловеч.

Прочети още