Актуално

Випуск 2019 успешно приключи своето обучение
Випуск 2019 успешно приключи своето обучение

Последният, пети модул на Академията за социална политика се проведе в периода 15-17 ноември в гр.София. Участниците имаха възможността да посетят Народното събрание, като се стещнаха с народния представител Надя Клисурска и разговаряха по темата за раделението на властите. След Парламента, участниците бяха гости на Президенството. Там се срещнаха с вицепрезидента, Илияна Йотова и разговаряха по актуални за обществото теми.

По темата за Европейския съюз,лектор бе Иво Христов, член на ОС на ИСИ и представител в Европейския парламент. В панела “Свободна зона за въпроси”, гост бе Кирил Добрев, зам.председател на НС нс БСП. В днешния съботен ден, участниците в Академията имаха възможността да се срещнат и разговарят по темите за международните отношения на България,балканите и геополитика с Посланик Любомир Кючуков,Посланик Валентин Радомирски и Евгени Кирилов.

Вечерта, модулът прерасна в Годишна среща на випуските, на която бяха раздадени и сертификатите за успешното завършване на тазгодишния випуск.