Актуално

Приключи четвъртият модул на АСП
Приключи четвъртият модул на АСП

Приключи и четвъртият модул „Местна власт. Организационен мениджмънт” на Академия за социална политика, който се проведе в град Търговище.

Участиниците имаха възможността да получат знания по темите "Публични политики и публични интереси" от доц. Таня Томова. С Ваня Григорова от КТ "Подкрепа" разговаряха за синдикати и местна власт – прогресивни взаимодействия и предизвикателства, а по темата за бюджетирането в местната власт имаха възможността да се срещнат с д-р Красимир Мирев, кмет на Община Търговище (1999 – 2015г.)

В рамките на модула бе проведен и тренинг за управление на времето и планиране и подготовка на политическия процес, провеждане на работни срещи, като основен треньор тук бе Ивелин Николов, координатор на програмния съвет на ИСИ. Със Стефан Георгиев, секретар на УС на ИСИ, участниците преживяха сесията "Глобализация. Идентичности. Съжителство. Къде е лявото?"

Четвъртият модул на АСП се проведе благодарение на дарения от членове на Алумни клуба на ИСИ. Пълният списък с дарители ще бъде публикуван на сайта след приключване на Академията.