Актуално

Институтът за социална интеграция набира участници за международна младежка среща
Институтът за социална интеграция набира участници за международна младежка среща

Институтът за социална интеграция набира участници за международна младежка среща по проекта  "Youth Hands in Hands for Combating Drug and Substance Abuse", финансиран от програмата Еразъм+.

Срещата ще се състои от 10 до 15 декември 2018 г. в Истанбул, Република Турция. Домакин на срещата е Регионалната дирекция "Образование" към район Бейоглу, община Истанбул. В срещата ще участват представители на образователни институции и неправителствени организации от България, Чехия, Естония, Португалия, Италия, Холандия и Турция.

Участниците в проекта от българска страна следва:

- да са на възраст от 18 до 30 г.;

- да владея добро ниво английски език;

- да имат интерес в борбата със злоупотребата с наркотици сред младежта на местно и/или национално ниво;

- да присъстват плътно на дискусиите и обучителните модули.

Организаторите покриват настаняването, храната и материалите за учебните сесии по време на срещата. Пътните на участниците до Истанбул ще бъдат възстановени на място, съгласно правилата за реимбърс на програмата Еразъм+.

Желаещите, които искат да вземат участие в програмата следва да изпратят до 21.11.2018 г. кратка автобиография на английски език до координатора на проекта от страна на ИСИ – Лазарина Бонева на ел. поща: zari.boneva@gmail.com.

Одобрените участници ще бъдат уведомени до 28.11.2018 г.

Ако имате допълнителни въпроси и бихте желали да научите повече за проекта, не се колебайте да се свържете с Лазарина Бонева на горната ел. поща или на тел.:0899722766