Програмен съвет

Ивелин Николов

Народен представител от ПГ”Коалиция за България” в 41-то Народно събрание. Магистър по политология от СУ „Св. Климент Охридски”, специализирал социална психология.

Прочети още
Юрий Асланов

Собственик и управител на социологическа агенция "АФИС". Член на УС на Института за социална интеграция от неговото създаване и негов председател в периода от 2008 до 2011 г.

Прочети още
Лиляна Канева

Доцент и доктор по история. Директор на Центъра за исторически и политологически изследвания при НС на БСП. Член е на преподавателския екип на Школата по политически мениджмънт на Фондация „Фридрих Еберт” в София.

Прочети още
Антоний Тодоров

Доцент, политолог, заместник-ректор по международната дейност и преподавател по политически науки в Нов български университет, гр. София.

Прочети още
Живко Георгиев

Директор по изследванията в ББСС "Галъп интернешънъл". Член на УС на Института за социална интеграция от неговото създаване и негов председател в периода от 2002 до 2008 г.

Прочети още
Татяна Томова

Доцент, доктор по политология, катедра „Публична администрация”, СУ „Св. Кл. Охридски”. Специализирала в Института по политически изследвания в Париж.

Прочети още