Актуално

Кризата с коронавируса не трябва да ощетява гражданското наблюдение на изборите

"Провеждането на предстоящите избори в условията на пандемия е необходимо да стане по начин, който да не създава пречки на процеса на гражданско наблюдение"- това подчерта Катя Колева по време на срещата, между президента Румен Радев и представители на ОС

Прочети още
ИСИ с проект за нови политики вследстие на пандемията от COVID-19

Проектът се реализира в партньорство с Фондацията за европейски прогресивни изследвания и унрарската организация Institute for Social Democracy.

Прочети още
ОС на ИСИ избра нов Управителен съвет

На заседание на общото събрание на ИСИ, провело се на 29 септември бе избран новият Управителен съвет на организацията, с мандат 2020-2023 г.

Прочети още
Стоянка Балова бе избрана за член на Мрежата на младите учени на ФЕПС

След като премина успешно двата етапа на кандидатстване – документално, чрез мотивационно писмо и писмена разработка на тематичен въпрос и последвало онлайн интервю, Балова бе избрана за член на мрежата.

Прочети още
"Europe on a Doorstep“ – резултати, сътрудничество и  нови идеи

Като резултат от проекта е издаден сборникът с добри практики “EUdoor – Europe on a Doorstep”, където България е много добре представена с добри практики и опит на ИСИ и други партньорски организации.

Прочети още
Представител на ИСИ взе участие в тренинг курс в Латвия

По време на курса служители на Латвийската Национална Агенция презентираха възможност за проектно финансиране чрез Корпуса за Европейска Солидарност за доброволчески проекти, платени стажове и местни младежки проекти.

Прочети още
Випуск 2019 успешно приключи своето обучение

Последният, пети модул на Академията за социална политика се проведе в периода 15-17 ноември в гр.София.Вечерта, модулът прерасна в Годишна среща на випуските, на която бяха раздадени и сертификатите за успешното завършване на тазгодишния випуск.

Прочети още