Изборен мониторинг

Дискусия "Избори 2013: Рамката на изборното законодателство - следващият тест за българската демокрация"

Институт за социална интеграция (ИСИ) – София, с подкрепата на Фондация за европейски прогресивни науки (ФЕПС) – Брюксел, за втора година осъществява мониторинг на предизборния и изборен процес в България.

Прочети още
Входни интервюта за подбор 2013

На 16 и 17 март 2013 година в гр. Пловдив и гр. Велико Търново ще бъдат проведени входни интервюта за подбор на кандидати в предстоящо обучение по проект „Граждански наблюдатели за мониторинг – честни избори 2013”.

Прочети още
Граждански наблюдатели за мониторинг - честни избори 2013

В началото на 2013-та година ИСИ стартира съвместен проект с Фондация за европейски и прогресивни науки (ФЕПС), озаглавен „Граждански наблюдатели за мониторинг – честни избори 2013”.

Прочети още
ИСИ взе участие във форум „Платформа за честни избори 2013”

На 03 май 2012 година Институтът за социална интеграция (ИСИ), в лицето на Изпълнителния директор Галина Асенова, взе участие във форум „Платформа за честни избори 2013”.

Прочети още
Избори 2011 в България – дефектите на демокрацията

На 19 декември 2011 г. (понеделник) от 10:00 ч. в зала „Средец” на хотел „Шератон” ще се проведе конференция на тема: „Избори 2011 в България – дефектите на демокрацията”

Прочети още
Някои спазват законите, други ги пишат...

Със заключителна пресконференция приключи реализацията на проект «За демократични, прозрачни и честни избори». Проектът се изпълнява с партньорството на Фондация за европейски и прогресивни науки (ФЕПС), Брюксел.

Прочети още
„За демократични, прозрачни и честни избори”

В подкрепа на провеждане на демократични, прозрачни и честни избори за президент и органи на местно самоуправление през 2011 г. Превантивен ефект върху възможността за нарушаване демократичността на изборите.

Прочети още