Изборен мониторинг

Медийното отразяване на социологичните проучвания в дневния ред на Гражданския борд

Приключи петото заседание на Гражданския борд за свободни и честни избори. Отдавна отлаганата тема за медийното отразяване на социологическите проучвания най-накрая зае своето място в дневния ред.

Прочети още
Тема на Гражданския борд бе купуването и продаването на гласове

Една от основните теми в днешната дискусия на заседанието на Гражданския борд беше борбата с купуването и продаването на гласове. Бяха поставени въпроси относно броя на образуваните дела по такъв вид престъпления, както и има ли на практика осъдени.

Прочети още
Второ заседание на Гражданския борд

Изготвянето на избирателните списъци беше фокусът на дискусията в Гражданския борд за свободни и прозрачни избори, който проведе второто си заседание днес.

Прочети още
Първо заседание на Гражданския борд за свободни и прозрачни избори

Гражданският борд за прозрачни избори към служебното правителство постави началото на своята работа.В него влизат представители на 40 неправителствени организации, както и на МВР, Министерството на външните работи, ГРАО и ЦИК.

Прочети още
Изборен мониторинг - обща среща координатори в наблюдението

На обща среща регионалните координатори на изборното наблюдение в ИСИ направиха заключителен анализ и препоръки за промяна на изборните правила.

Прочети още
Окончателни резултати от медиен мониторинг и акценти от изборното наблюдение

На специална пресконференция, екипът на Института за социална интеграция /ИСИ/ представи окончателни резултати от медийния мониторинг и основни акценти от изборното наблюдение, част от "Мониторинг на Евроизбори 2014".

Прочети още
Обобщена информация от изборния ден

Екипът на ИСИ приемаше и обобщаваше информацията от извършеното наблюдение в изборния ден 25 май от наблюдателите в страната.

Прочети още