Инициативи

Отборът на ИСИ спечели "великолепното" 13-то място
Отборът на ИСИ спечели "великолепното" 13-то място

С първото си участие в Коледния турнир по боулинг, организиран от младежката организация на Политическо движение "Социалдемократи" /МПДС/, ИСИ се класира на 13-то място. Отборът бе представен от Таня Балова, Стефан Георгиев, Габриела Величкова, Свилена Гражданска и Георги Тодоров.

Турнирът се проведе за 10-та поредна година, в голямата зала на Joy Station в Студентски град. Този път участие взеха 20 отбора с по 5 представители на младежки политически и неправителствени организации. Бяха раздадени награди и купи за първите три организации с най-добри резултати, трофей за най-добър играч на турнира и специална награда за най-добре представила се дама-играч. Българска боулинг федерация даде награда и за най-добър резултат при мъжете и при жените. В рамките на турнира бяха избрани Мис и Мистър боулинг турнир на МПДС, като вероятно техните лица ще окрасят плаката на турнира през следващата година.

Предметните награди бяха осигурени от спонсорите на турнира: Боулинг клуб АТИА, prevodachi.eu, АРГО, Онлайн парламент, Експрес Акаунтинг ЕООД, Dalrymple Finance.

Отборът на ИСИ обещава на организаторите в лицето на Марина Стефанова, заместник-председател на МПДС и професионален състезател по боулинг, да тренират усърдно за "надскачане" на фаталното 13 място в следващия турнир.