Актуално

Резултати от входни интервюта

На 16 и 17 март 2013 година в гр. Пловдив и гр. Велико Търново се проведоха входни интервюта за подбор на кандидати в предстоящо обучение по проект „Граждански наблюдатели за мониторинг – честни избори 2013”.

Прочети още
Дискусия "Избори  2013: Рамката на изборното законодателство - следващият тест за българската демокрация"

Събитието е част от общата рамка "Граждански наблюдатели за мониторинг - честни избори 2013", реализирана с подкрепата на ФЕПС, и ще се проведе на 27 март 2013 г., от 12.00 ч. в Прес-клуба на БТА на бул. Цариградско шосе 49.

Прочети още
Входни интервюта за подбор 2013

На 16 и 17 март 2013 година в гр. Пловдив и гр. Велико Търново ще бъдат проведени входни интервюта за подбор на кандидати в предстоящо обучение по проект „Граждански наблюдатели за мониторинг – честни избори 2013”.

Прочети още
Дискусия "Новите политически активности VS старите системи на партиите"

Събитието се организира от фондация „Фридрих Еберт” – Бюро България и Институт за социална интеграция, и ще се проведе на 6 март 2013 г., сряда, от 17.00 до 20.00 ч. в зала „Мати-Д” на НДК, гр. София (малко НДК). Да представят своите въвеждащи тези са пок

Прочети още
Граждански наблюдатели за мониторинг - честни избори 2013

В началото на 2013-та година ИСИ стартира съвместен проект с Фондация за европейски и прогресивни науки (ФЕПС). Проектът цели увеличаване на гражданското участие, обучение на изборни наблюдатели и експерти, мониторинг на предизборния и изборния процес, пу

Прочети още
Първа среща на членовете на група "Гражданство"

Работната група е част от групите на Европейската мрежа на политическите фондации (ЕНоП). Тя се състои от представители на шест държави, сред които и Юлия Рашева - представител на ИСИ.

Прочети още
Финална среща на екипа на "Get on board"

Срещата се състоя във Виена, Австрия. В нея взеха участие представители на шесте организации - партньори по проекта от шест държави - членки на ЕС.

Прочети още