Актуално

„Качи се на борда! Мобилизиране на млади лидери за подкрепа на процеса на разширяване на ЕС към Западните Балкани”

Институтът за социална интеграция (ИСИ) в партньорство с Либералният политологичен институт (ЛПИ) са българските участници в общ проект на Европейската мрежа на политическите фондации (ЕНоП) с бенефициент немската фондация „Конрад Аденауер”.

Прочети още
Институтът за социална интеграция отбеляза своя десет годишен юбилей на Бузлуджа!

На срещата тази година присъстваха и голяма част от учредителите на Института, начело с председателя на НС на БСП и президент на ПЕС г-н Сергей Станишев.

Прочети още
„10 години ИСИ. 10 години „За” професионализъм в политиката”

През месец юли тази година се навършват 10 години от учредяването на Института за Социална Интеграция. За трета поредна година се срещаме по време на националния събор на левицата. Тази година бихме искали да продължим традицията под мотото „10 години ИСИ

Прочети още
Предстоящо обучение "Визиите на младите хора"

Фондация "Фридрих Еберт" - Бюро България и ИСИ организират обучение на представители на Младежкото обединение в БСП. То ще се проведе в периода 13-15 юли 2012 г., в хотел "Самоков", Боровец, по темите образование, младежка безработица, младежко включване.

Прочети още
Партньорство на форум: Политическите партии, публичните политики и демократичното участие

Представители на ИСИ взеха участие в регионален форум в Охрид, от 22 до 24 юни 2012 г., организиран от Институт за социална демокрация "Прогрес", Македония и Регионалното представителство на Националния демократичен институт (НДИ), САЩ.

Прочети още
Младежки семинар: Защо младите и защо левите?

Обучението се организира от ИСИ и фондация "Фридрих Еберт" - Бюро България, с целева група представители на Младежкото обединение в БСП - областни координатори на структурите на МО. Участие в него ще вземе кметът на община Троян, Донка Михайлова.

Прочети още
Общото събрание на ИСИ приема Годишния доклад от дейността

На предстоящо свое заседание, членовете на Общото събрание ще приемат Годишния доклад за дейността на сдружението, и ще обсъдят текущите и предстоящи инициативи в организацията. 36 души е общия брой на членовете на ИСИ.

Прочети още