Актуално

Приключи 3-седмичния стаж в ИСИ на студент от ЮЗУ "Неофит Рилски"

Андрей Славейков е студент първа година в Югозападен университет ”Неофит Рилски” - гр. Благоевград, специалност "Връзки с обществеността". Работил е като радио водещ в периода 2007-2009 г., а интересът му е насочен към публичните и изборни кампании.

Прочети още
Предложения за промени в изборното законодателство до Гражданския изборен борд

Документът е изготвен от екипа на ИСИ, на основата на анализа на изборното законодателство на група юристи и наблюдението на изборния процес. Той ще бъде част от общите предложения на Борда.

Прочети още
Информация за нарушения в изборния ден

Екипът на ИСИ публикува обобщена информация от регистрираните нарушения в изборния ден, както и получаваната информация извън тях.

Прочети още
Сигнали за купуване на гласове в Сливен

След подадени сигнали за купуване на гласове в град Сливен и в село Тополчане, община Сливен от наши наблюдатели, днес МВР е арестувала лица, посочени в сигналите

Прочети още
Къди изпращаме сигнали и жалби в изборния ден

На посочените тук контакти можете да изпращате своите сигнали по всяко време в изборния ден. Анонимността ви е гарантирана, стига сигналите да са достатъчно ясни и конкретни.

Прочети още
Разпадащи се изборни бюлетини, залепени на криво и изцапани с лепило

Бюлетините за предсрочните парламентарни избори на 12 май в неделя са изработени от фирма „Мултипринт“ и печатницата й със седалище в Костинброд, собственост на Йордан Бончев. Отпечатването им започна на 24 април.

Прочети още
До 9 май Прокуратурата е образувала 26 досъдебни производства

Върховна касационна прокуратура Ви уведомява, че към 09.05.2013 г. (четвъртък), по повод постъпили сигнали с твърдения за извършени престъпления против политическите права на граждани (чл. 167 – 169г НК), за цялата страна, са образувани предварителни пров

Прочети още