Актуално

Уъркшоп "Tолерантност към бежанците"

Институт за социална интеграция организира уъркшоп с фокус върху темите: Толерантност, Предразсъдъци и Стереотипи и акцент върху бежанците в България.

Прочети още
Европейски семинар за валидиране на неформалното учене

Събитието е част от партньорски проект "Изграждане на учещи се общества: промотиране на валидиране на неформалното и информално учене" на европейската мрежа Солидар, в който ИСИ е българския партньор.

Прочети още
Нов Изборен кодекс ще определя правилата за следващия вот

В дискусиите по неговото приемане участва и Обществен съвет на граждански организации и експерти по темата. Представител на ИСИ в него е юристът Лазарина Бонева.

Прочети още
Предстоящо второ заседание на Обществения съвет към Гражданската комисия в НС

На 14.01.2014 г. ще се проведе второто заседание на сформирания в края на 2013 г. Обществен съвет към Комисията за взаимодействие с граждански организации и движения (КВГОД).

Прочети още
Европейски семинар и заседание на Управляващия борд по проекта "Изграждане на учещи се общества"

На 13 и 14 януари стартира участието на ИСИ в съвместен проект на десет европейски организации за валидиране на неформалното и информалното учене.

Прочети още
Общественият съвет към Гражданската комисия в парламента проведе първото си заседание

На 17 декември 2013 г., с утвърден от Комисията за взаимодействие с гражданските организации и движения в 42-то Народно събрание състав и председател, Съветът проведе първото си заседание.

Прочети още
Коледен боулинг турнир събира представители на 20 организации

В турнира, организиран от младежката организация на Политическо движение "Социалдемократи" за десета поредна година, участие ще вземат и представители на ИСИ.

Прочети още