Актуално

Стартира вторият модул на Академията за социална политика

Стартира вторият модул от Академията за социална политика на Института за социална интеграция.През следващите 3 дни, участниците ще преминат през обучение, включващо политическите процеси, конфликти, преговори, посредничество.

Прочети още
ИСИ взе участие в проект #СпортИграция

Национална младежка среща “СпортИграция” се проведе в гр. София на 15 май 2016г. Институтът за социална интеграция взе участие в панела "Добри практики", представяйки проекта #OUTBOOM.

Прочети още
ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС ДА НЕ НАРУШАВА И ОГРАНИЧАВА ПРАВАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!

Позиция на Института за социална интеграция, относно промените в Изборния кодекс.

Прочети още
ИСИ представя проект „Мобилен Младежки Център Божурище” на форум в Прага

Нашите представители Лазарина Бонева и Стефан Георгиев ще участват в двудневния семинар. Те ще представят проекта „Мобилен Младежки Център Божурище”, който се осъществява с финансовата подкрепа на чешката фондация „Виа”.

Прочети още
ИСИ взе участие в проект "Change Places, Change Lives"

Темата, която беше засегната в рамките на проекта е една от най-актуалните в днешно време, а именно - миграционни процеси и мобилност. В обучението за младежки работници и младежки лидери взеха участие Таня Глухчева и Виктор Белалов.

Прочети още
Стартира проектът #OUTBOOM

Участници от 6 държави взеха участие в международен обучителен курс за младежки работници „Open up the borders of our minds”. Проектът е финансиран от програма Еразъм +. Тренингът се провежда в периода 13-19 април в местността Карандила, община Сливен.

Прочети още
Стартира Академията за социална политика

Стартира първият модул от Академията за социална политика на Института за социална интеграция.През следващите 2 дни 20 участници ще преминат през обучение, включващо принципите на ефективното общуване, публичната реч и работата с гражданското общество.

Прочети още