Актуално

Теодор Славев бе приет в Младежката академична мрежа на ФЕПС - FEPS YAN
Теодор Славев бе приет в Младежката академична мрежа на ФЕПС - FEPS YAN

Днес бяха обявени резултатите от конкурса на Фондацията за европейски и прогресивни изследвания (ФЕПС) за набиране на членове за младежката академична общност.

ИСИ е член на мрежата от 2006 година, а ФЕПС е наш добър партньор в реализирането на редица инициативи, проекти и събития.

За нас е огромна чест да информираме всички сътрудници и приятели на Института, че нашият колега и випусник на Академия за социална политика (АСП - 2011) на ИСИ, Теодор Славев бе приет в Младежката академична мрежа на ФЕПС – FEPS YAN. Теодор е докторант, първа година във факултета по политически науки в УНСС. Той е и член на ръководството на Центъра за Европейски и Международни Изследвания (ЦЕМИ), а отсега нататък ще има възможност да развие своя академичен потенциал и на европейския тепих.

ФЕПС оганизира този конкурс за набиране на нови членове за своята академична мрежа за трети път. YAN FEPS е основана през 2009 година а целта е да събере на едно място обещаващи млади учени (докторанти и доктори), които със своя опит и знания да допринесат в дебата за Следващата Европа.

В началото на месец ноември ще се проведе първата среща на новата работна група във Виена, Австрия, в която участие ще вземе и Теодор Славев.

Пожелаваме ти успех, Тео!