Видео галерия

Окончателни резултати от медиен мониторинг и акценти от изборното наблюдение

На специална пресконференция, екипът на Института за социална интеграция /ИСИ/ представи окончателни резултати от медийния мониторинг и основните акценти от изборното наблюдение, част от "Мониторинг на Евроизбори 2014".

Ще гласувам

Запознай се с нашите приятели и привърженици, които разпространяват посланието на Rock the Vote Bulgaria за този изборен сезон. Гледай и нека се чуе гласа ти този Май.

Защо е важно да гласувам?

"Защо е важно да гласувам на изборите за представители в Европейския парламент?" - послание на Стефан Георгиев (социолог, ръководител "Център изследвания" в Института за социална интеграция)

Междинни резултати от медиен мониторинг

Чрез медийния мониторинг екипът цели наблюдение и анализ на медийната среда в България, в контекста на предстоящите избори за Европейски парламент.

Европейска младежка гаранция

Може да са динамични и пълни с потенциал, но много млади хора остават безработни и безпарични след учението. Може ли ЕС да избегне едно загубено поколение? Гаранция за младежта, която да сложи край на порочния кръг на безработицата.

Вашите права като европеец

500 милиона души от 27 страни живеят в Европейския съюз. Ние имаме правото да живеем, работим, пътуваме и пазаруваме навсякъде в Европа. Всяка година се извършват над един милиард трансгранични пътувания, а 12 милиона от нас живеят в друга страна от ЕС.

Как работи Европейският съюз

Европейският съюз е уникално по рода си икономическо и политическо партньорство между 28 европейски държави, покриващи голяма част от континента. Всичко за ЕС, може да видите в клипчето.

Дебат за президент на Европейската комисия

За първи път европейските избиратели имат правото да изберат Президент на Европейската комисия. Вижте първия официален дебат по темата между основните кандидати.